Saturday, July 9, 2011

bangun pagi, tengok rumate, oh, tgh tido.. bagus2..
check HP, Ika hntr msg "elaun da masuk :-) - 8.30 a.m " check jam sekarang pukul 10.45 a.m, gila awal si Ika ni bangun.

mesej2 ngan ika lebih kurang, cicah biskut sama air kopi IndoMix campur ngan susu tepung tambah Oat, pasang lagu pada volume sederhana, mencemarkan udara lebih kurang, g mandi.. sejuk woo mandi pagi2.. even kat rumah mandi tengah hari, kat sini boleh la pulak aku mandi pagi2..

Apik masuk bilik, disusuli Ayep.. macam2 plan ade.. Apix nak bikin moto,  Rahimi nak g Village Mall, Fathu nak follow Ayep ngan Sapik pegi Penang nak beli kasut kat Komtar, dan yang paling di nantikan masing2 ialah KFC (-_-)".

so, ke mana hala tuju guwa lepas nih? tengok ah dulu. tak nak cakap banyak, bukan ada orang nak dengar pun.

4 comments:

  1. elaun da masuk..jgn boros2 sgt..hihi ;p

    ReplyDelete
  2. insyaallah.. aku tak nak keluar bilik, nak duk diam2 ja...

    ReplyDelete

madah berhelah